U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Zorgen voor het buitengebied van Muntendam doen we met elkaar. Meedoen is dan ook belangrijk: het is leuk, gezond en gezellig met je streekgenoten buiten aan het werk te zijn. Een paar keer per jaar is er daarom een vrijwilligersdag waarop we met elkaar aan de slag gaan. Voorbeelden van werkzaamheden zijn maaien, hooien, verwijderen van houtopslag, snoeien, planten van bomen en struiken en onderhoud van recreatieve voorzieningen. Ook zoeken we mensen die de rijkdom van de natuur in ons gebied in kaart willen brengen. Weet je meer van vogels, libellen, vlinders, planten, paddenstoelen of andere soortgroepen en wil je die in kaart helpen brengen? Meld je aan.
Ben je meer in je element achter een computer? We kunnen hulp gebruiken bij (financiele) administratie, website, communicatie.
 
Onze volgende werkdagen worden hier tijdig aangekondigd. Heb je je opgegeven? Dan ontvang je automatisch bericht van alle komende gebeurtenissen.
Velden gemarkeerd met * zijn vereist.